skip to Main Content
[font_awesome icon="phone"] 1-800-987-654[font_awesome icon="envelope"] admin@totalwptheme.com[font_awesome icon="user"][wp_login_url text="User Login" logout_text="Logout"]

Leuke posters voor ieder lid van het gezin

Tegenwoordig zijn er zoveel soorten posters online verkrijgbaar dat iedereen wel een favoriet object kan vinden. Kijk maar naar deze suggesties voor posters voor elk gezinslid – wedden dat je meteen iedereen zijn eigen poster cadeau wil doen?

Leuke plaatjes voor in de kinderkamer

Een kinderkamer mag lekker druk zijn en een paar schattige posters aan de muren passen daar prima bij. Kinderen worden vaak blij van dieren en online vind je een flinke verzameling lieve beesten in pasteltinten. Van lieve konijntjes, hondjes en panda’s tot machtige tijgers en olifanten. Er is vast een poster van een dier waar jouw kleine spruit blij van wordt.

Stoere posters voor oudere kids

Tieners hebben heel duidelijke meningen over wat er wel of niet cool is. Op een gegeven moment vinden ze hun oude posters opeens kinderachtig. Het goede nieuws; pubers weten zelf vaak prima welke nieuwe poster ze willen. Laat ze dus zelf hun plaatje uitkiezen en ze zijn tevreden. Waarschijnlijk kiezen ze posters van emoticons, vette auto’s of lekker opstandige spreuken zoals “Don’t grow up – it’s a trap!”. De meer artistieke tiener zal waarschijnlijk voor een reproductie kiezen van popart of werk van een moderne kunstenaar.

Romantische platen voor dames

Een poster is iets heel persoonlijks en vrouwen die hun hobbykamer of de keuken willen aankleden kunnen precies de poster bestellen die bij hun smaak aansluit. Ook als anderen dat een schaamteloos cliché vinden. Denk aan posters met bijdehante huiselijke spreuken, fleurig artwork van bloemen en planten of een romantische afbeelding van Parijs.

Ruige muurvulling voor de mancave

Ook mannen mogen hun eigen plekkie in huis hebben en daar iets leuks ophangen. De mancave krijgt extra ‘edge’ met posters van Americana, grote pullen bier of stoere quotes. De meeste kerels zullen ook een grote plaat van een ontkleed model wel zien zitten.

Sfeervolle herinneringen voor de ouderenwoning

Je denkt meestal niet aan bejaarden als je het over posters hebt. Toch zijn posters een snelle manier om een aanleun- of zorgwoning warmer en gezelliger te maken. En voor deze leeftijdsgroep zijn er genoeg aantrekkelijke onderwerpen. Oude meesters, kalme natuurlijke landschappen of afbeeldingen van steden waar de bewoner fijne herinneringen aan heeft.

Back To Top