skip to Main Content
[font_awesome icon="phone"] 1-800-987-654[font_awesome icon="envelope"] admin@totalwptheme.com[font_awesome icon="user"][wp_login_url text="User Login" logout_text="Logout"]

De bus van jouw familiebedrijf handig inrichten

Een familiebedrijf is een organisatie die van alle markten thuis moet zijn. Klussen uitvoeren op locatie, materiaal versjouwen, op bezoek gaan bij prospects en partners: het gebeurt allemaal met de bedrijfsbus(sen). Ook die moeten dus ingericht zijn op een manier waardoor ze veelzijdig inzetbaar worden. Lees hier waarom een bedrijfswageninrichting van worksystem een perfecte investering is voor jouw familiebedrijf.

Je kunt elke soort module laten toevoegen die je nodig hebt

De wageninrichtingen van worksystem zijn modulair: de onderdelen kunnen eenvoudig verwisseld worden voor andere. Je kunt bijvoorbeeld grote dragers in de bus laten zetten als je familiebedrijf plaatmateriaal moet vervoeren. Voor een set essentieel gereedschap is een hangkast een goede toevoeging, en als iemand in het bedrijf met kleine onderdelen werkt, kunnen er lades met bakjes in de auto worden gezet. Zo kan elk lid van je familiebedrijf zijn of haar benodigdheden in de bus meenemen.

Je kan extra beveiliging in de bus laten opnemen

Laad en bewaar ook dure en kwetsbare spullen zonder zorg in je bedrijfswagen. Je kan de bus door worksystem laten voorzien van goede alarmen en deursloten, zodat inbrekers geen kans krijgen. En als er zware of gevaarlijke spullen door je familiebedrijf worden versleept, zet je die rotsvast op hun plek met grendels en kettingen. Zo is je transport beveiligd tegen criminaliteit en tegen ongelukken.

Je haalt het maximale uit de opslagruimte van je bus

Als je familiebedrijf groeit en bloeit, groei je op een gegeven moment uit je ruimte – en dat geldt ook voor je busje. Stel het moment dat je een extra wagen moet kopen uit door de beschikbare ruimte optimaal in te delen. Met een hardtop en/of een dakuitrusting kan je grote spullen bovenop je wagen vervoeren. Een dubbele laadruimte onder de vloer geeft je extra mogelijkheden, en de inrichting van worksystem is gemaakt van dun plaatstaal dat zo min mogelijk ruimte inneemt.

Je kunt je cabine een stuk praktischer en aangenamer maken

Als de leden van je familiebedrijf veel onderweg zijn, dan is het natuurlijk fijn om wat geld uit te geven om de bestuurdersomgeving zo fijn mogelijk in te richten. Bij worksystem kan je terecht voor betere verlichting, extra verende stoelbekleding en ingebouwde verwarming. Ook levert het bedrijf mobiele telefoonhouders, waardoor je smartphones, pinautomaten en andere elektronica doorlopend kunt opladen en op elke gewenste plek kan gebruiken. Tenslotte kan de cabine ook nog eens worden voorzien van kleine kastjes voor de persoonlijke spullen van elk familielid.

Back To Top