skip to Main Content
[font_awesome icon="phone"] 1-800-987-654[font_awesome icon="envelope"] admin@totalwptheme.com[font_awesome icon="user"][wp_login_url text="User Login" logout_text="Logout"]

Verras een bejaard familielid met fotobehang

Bejaarde mensen zijn vaak minder mobiel dan ze vroeger ooit waren. Ze hebben hun hele leven lang hard gewerkt en misschien gedroomd over verre oorden die ze later nog eens wilden bezoeken. Maar de tijd heeft hen ingehaald en nu zijn ze oud en niet langer in staat om op reis te gaan naar het land van hun dromen. De droom is een droom gebleven en zal waarschijnlijk geen werkelijkheid meer worden….

Een leuke verrassing

Wil je je bejaarde (groot)ouders of je oudoom & oudtante eens verrassen? Indien ze nog over een eigen woning beschikken, zou je hen kunnen voorstellen een wand in hun woonkamer opnieuw te behangen: met fotobehang dat via de website wallpassion.eu te verkrijgen is. Wallpassion.eu is een webwinkel die allerlei soorten behang in de aanbieding heeft, zoals fotobehang van verre oorden waaronder Kenia, Egypte, Peru, Japan, Italië, Noorwegen en Indonesië.

Het land van hun dromen in de woonkamer

Stel, jouw bejaarde (groot)ouders hadden graag een reis willen maken naar de Noorse fjorden en je oudoom & -tante hadden graag de piramides van Gizeh in Egypte van nabij willen aanschouwen. Het is er tot dusver nooit van gekomen en het komt er ook niet meer van. Maak hen blij met fantastisch behang van de Noorse fjorden en de Egyptische piramides. Het fotobehang is te bestellen bij wallpassion.eu.

Een fantastisch resultaat

Wanneer eenmaal de wanden in de woonkamer van je (groot)ouders en oudoom & -tante opnieuw zijn bekleed met behang waarop de Noorse fjorden cq de piramides van Gizeh staan afgebeeld – levensecht – zullen zij (maar ook jij) versteld staan van het betoverende resultaat!

Back To Top