skip to Main Content
[font_awesome icon="phone"] 1-800-987-654[font_awesome icon="envelope"] admin@totalwptheme.com[font_awesome icon="user"][wp_login_url text="User Login" logout_text="Logout"]

Als roker zorgen voor een rookvrije omgeving

De afgelopen jaren is het voor iedereen duidelijk geworden dat roken slecht is voor je gezondheid. Het is echter nog niet zo heel lang geleden dat er overal gerookt werd en de kennis rondom de gevaren voor de gezondheid niet algemeen bekend waren. Het is dan niet ook niet zo vreemd dat er nog steeds veel mensen verslaafd zijn aan roken. Vanwege de gevolgen voor passieve meerokers mag er op veel openbare plaatsen echter niet meer gerookt worden.

Als roker in je behoefte voorzien en rekening houden met je omgeving

Rokers die willen stoppen of vanwege sociale redenen de mensen in hun omgeving niet in de rook willen zetten, kan het gebruik van Loop Snus meerdere voordelen opleveren. Het gebruik van Loop Snus kan je namelijk helpen het patroon van roken te doorbreken zonder dat je direct last krijgt van de destructieve lichamelijke gevolgen. Omdat Loop Snus te verkrijgen is in verschillende sterktes kan het helpen de nicotinebehoefte af te bouwen.

Ook als je niet wilt stoppen, kan het gebruik van Loop Snus nuttig zijn voor je omgeving. Wanneer je in gezelschap bent en de behoefte aan nicotine steekt de kop op maar er is geen gelegenheid om je even af te zonderen, zorgt Loop Snus ervoor dat je lichaam nicotine binnenkrijgt zonder dat er rook wordt verspreidt.

Dit is voor de mensen om je heen prettig en daarnaast kan het betekenen dat je niet in de koude naar buiten hoeft te gaan om te roken, maar gewoon binnen kunt blijven terwijl je de Loop Snus in je mond hebt.

Omdat Snus geen tabak bevat is het gebruik hiervan hoe dan ook gezonder dan het roken van sigaretten of shag.

Het gezinsleven

Back To Top